Önskelista!

Jag är mycket för upplevelser i år. När man har levt så länge som jag har man liksom hunnit samla på sig alla världsliga saker redan. Så här är min önskelista för i år men ni ska veta att jag mest av allt uppskattar att ni är där för att fira med mig.


* Pokerturneringar på Cosmopol med sällskap


* Ballongflyg med sällskap


* Provflyg
www.upplevelsepresent.se/sv/product/341/Provflyg-flygplan-light


* Helikopterflyg


* Ansiktsbehandling av något slag eller Grooming
http://www.boxexperience.com/sv/artiklar/vara-upplevelser/kultur-livsstil/grooming-for-man.html


* Kvällspaddling för två
http://www.upplevelsepresent.se/sv/product/118/Kvallspaddling-for-tva 


* Personlig träning (SATS eller ännu mer personlig!)


* Zorbing
http://www.upplevelsepresent.se/sv/product/251/Zorbing-12-personer

* Pistolskytte
http://www.upplevelsepresent.se/sv/product/225/Prova-pa-pistolskytte

* Jakt -  gud vet vad man kan göra här


* Spökvandring i Sthlm med sällskap 
http://www.upplevelsepresent.se/sv/product/226/Spokvandring-i-STHLM


* Ghostwalk för två
http://www.upplevelsepresent.se/sv/product/242/Ghostwalk-for-tva


* Gå på någon TV-inspelning med sällskap


* Whiskyprovning med sällskap


* Modellbilder – a la The Studio eller personlig sådan av någon som kan sin fotografi


* Takvandring
http://www.boxexperience.com/sv/artiklar/vara-upplevelser/stockholmsvandringar/guidad-takvandring-for-tva.html


* Kaffeprovning
http://www.boxexperience.com/sv/artiklar/vara-upplevelser/upplevelsepresenter-topp-30/kaffeprovning-stockholm.html

* Globen-tur i en sån där bubbla

* Någonting jag inte har tänkt på som någon tror att jag skulle gilla, gärna något personligt från den som ger det
Oh my god, oh my god, oh my god!!!

Jag har sett det bästa programmet någonsin!!! Spana in My Super Sweet 16 på MTV, bättre inspiration kunde jag inte önska mig inför festen! Alla dessa starka, 16-åriga viljor som bara blir åtlydda så fort de höjer rösten... Tänk bara vad jag skulle kunna åstadkomma som har 24 år till på nacken...

Så nu har jag bestämt att jag ska anlända till festen i leopardmönstrad helikopter och hoppa ut ur den med en bungyjumplina, blåsa ut alla tårtljusen under den millisekund jag är på markhöjd och sedan bounca upp igen. Efter det ska jag byta om för mitt framträdande där jag ska breakdanca iklädd en glittrig tubtop som bara glider ner hela tiden (det verkar vara standard i det där programmet).
Jag kommer sedan att komma nedglidande i en trapets som doftar kanel för att deltaga i festen och min dejt kommer att vara en svensk kändis, så mycket kan jag berätta... Okej, det är Idol-Ola! Sug på den ni, ickeglamorösa bönder!
Alla måste bära tidstypiska kostymer då temat är 'franska hovet' och inbjudningarna kommer att lottas ut på Sergels Torg en timme innan festen går av stapeln. Alla inbjudningar som skickats ut hittills är alltså en inbjudan till att kunna vinna en riktig inbjudan. För att vinna ska man springa runt på Plattan och samla ihop så många langare man kan på en kvart.
Jag önskar mig bara saker i rent guld och en bil jag inte kan köra. Jag tänker ställa till med en scen ifall jag inte får exakt det jag vill.
Arvingarna ska uppträda, annars börjar jag gråta och skrika tills någon försöker trösta mig, då kommer jag skälla ut den personen och sedan kasta saker omkring mig.
Tårtan ska vara gjord av tryffel och colanappar och föreställa Ludwig XIV. Ser det inte exakt ut som honom så ställer jag in festen.
Min sorti ska inkludera en regnbågsfärgad enhörning som kan gnägga soundtracket till 'Skål' och den ska sakta skritta iväg med mig innan den lyfter och flyger hem mig till Stora Essingen där den håller mitt hår ifall jag behöver kräkas.

Nu vet ni vad har att vänta er. Super Sweet 40!


Vad vi behöver av Er!

Vi i festkommitén kräver inte mycket. Det enda vi vill ha av er är:

* Ett ja eller ett nej senast 1/3
* En inbetalning på 100 kr/person till kontonumret som står i inbjudan.
* Ett svar på vad som önskas dricka till maten (rött, vitt, öl, alkoholfritt) så vi vet vad vi ska trolla fram på den magiska dagen.

Tack på förhand! Snart är det party!!!


Glad Alla Hjärtans Dag!

Jag skulle ha hälsat i söndags men ni vet hur det är med minnet i den här åldern... Dessutom låg jag fastspänd med en geleråtta i munnen medan 5 dvärgar i Amor-utstyrsel piskade mig med hallonsören och sjöng tyska vaggvisor.
DEN traditionen har handeln inte kommit på, det kan jag garantera er. Men min lokala affär är nog glad över hur många hallonsnören de säljer runt den här högtiden... Ska man fira så ska man fira ordentligt, tycker jag.

Hur firade ni?


Min dag i bilder!

Det är många som har efterfrågat hur en vanlig dag ser ut för mig nu när jag börjar bli lite äldre och har det ordentligt ordnat för mig så jag tänkte att jag skulle visa er en vanlig dag i det Hörningska hemmet.

Jag gick upp kl 7 denna morgon för att äta min sedvanliga frukost; havregryns gröt och löskokta ägg, en perfekt måltid då tänderna börjar sitta lite löst och man inte har all styrka kvar i käkarna längre.

Kl 8: På jobbet. Civilingenjör är verkligen ett hårt yrke. Jobb, jobb, jobb. Åh, vad jag jobbar... Jättemycket jobb... ojojoj...Fredagsmöte på den finska bastuklubben. Knöt många viktiga kontakter. Jobb, jobb, jobb. Tog de sedvanliga fredagsdrinkarna; Jägermeister och hostmedicin. Hoj, vad det snurrade.Jagades av fåglar på vägen hem, kan ha berott på hosmedicinen men är inte helt säker.Scary shit, det där...
Pustade ut på en parkbänk. En man kom förbi och frågade vad jag kostade men fnös bara då jag talade om min timlön. Han sa att jag inte hade någon självinsikt och gick därifrån.Fredagsmiddag måste handlas. Lyckades komma billigt undan genom att plocka upp roadkill från tvärbanan.Stora haklappen på. Dags för mat!


Somnade mätt och belåten kl 20.30 efter en omgång Jeopardy. Svarade rätt på 2 frågor! Woohoo! Var det någon som sa fredag!?


Inbjudningarna klara...

Jag vet att några av er därute tycker jag ute sent i år men, hallå! Jag har ett riktigt liv oxå att bry mig om. Äsch, vem lurar jag. Anledningen till att det tagit så lång tid är att jag har letat efter det perfekta pappret hur länge som helst. Och att sen hitta matchande kuvert till det, I don't think sooo! Det var en mardröm kan jag lova. Pierre kom till slut farande som en räddande ängel med olika pappersprover och efter många timmars stånkande och stönanden så hittade vi det. Håll i er nu... Det blev... gräddfil!!! Lite åt det gula hållet men ändå inte så att det stör. Min största mardröm med den här festen är att alla gäster ska tänka 'gul snö' då de får se inbjudningarna! Katastrof!!!

Annars har jag börjat förbereda mig ordentligt nu! Jag har skickat min 9-åriga dotter på trimning. De ska se till att hon går i samma ton som min fabulösa outfit på festen. Tänk Audrey Hepburn möter Dogge Doggelito så får ni en bra bild av vad jag är ute efter.

Dansen går oxå bra men kan det gå annat än det när man dansar loss till Günther and the Sunshine Girls? Jag råkade krossa glaset i balkongdörren då jag försökte mig mig på en bakåtvolt men det är egentligen enda misstaget som har skett hittills. Jag och min fjäderboa är redo att överraska er som ni aldrig har blivit överraskade förut!!!

Knee kick, knee kick, 1, 2, 3 and booby shake, booby shake, booby shake, booby shake, start backing up and rock and rock and rock and SUPERSTAR!!!Ojojoj... ojojojojojojojojojoj... ojojoj... oj!

Det är inte lätt för en gammal man att flytta... Så jag sket i det! Hade det inte varit för att mina flyttkamrater baxat ut mig på sådan där kryssning-öl-bärar-vagn så hade jag fortfarande suttit kvar i Fredhäll och ugglat. Nu sitter jag istället på Stora Essingen och hittar inte ut. Jag har inte kunnat gå till jobbet för jag hittar ingen tunnelbana och färdtjänst är jag tydligen för ung för... BAH!
Jag har istället ägnat dagarna åt att ligga i sängen och instruera min sambo om vart allting ska stå genom att peka med en käpp. Jag brukar även beklaga mig över den hemska, moderna tekniken då diskmaskinen drar igång. Tacka vet jag dagarna då hela familjen samlades och gick ned till bäcken för att diska och tvätta. Eller ja, mamma gjorde det medan vi män stod med en käpp och pekade hur hon skulle göra...
Flytten gick smidigt annars, måste jag säga. Drack mig redlöst berusat på passionsfruktslikör och sjöng snuskiga visor medan alla andra kånkade kartonger fram och tillbaka. Kräktes i en skrivbordslåda och somnade hopkurad på en matta i flyttbilen. Vaknade orakad och med en tatuering på vänstra skinkan. En lyckad dag minst sagt.


RSS 2.0