Man är inte äldre än vad man gör sig...

Jag har tänkt... Det gjorde lite ont men till slut kom jag fram till en sak.
Det här med ålder... Jag fyller visserligen 40 men jag ser ju faktiskt inte ut att vara äldre än 25 (och då är jag hård mot mig själv). Jag kanske skulle försöka ta en sista tur ute 'i svängen'. Inte så där pinsamt som andra medelålders män gör. Jag står över det här med röd cab, spray-on-hair och en äckligt ung blondin hängandes vid armen. Mmm... ung blondin... NEJ, fokus!!!
I vilket fall som helst så tänkte jag göra det med stil. Blenda in med kidsen lixom. Jag har redan börjat. Idag tog jag på mig en tröja som det stod engelska svordomar på. Och jag har tuggat hubbabubba ända fram till lunch, sen fick jag ont i käken...
Jag undrar om inte temat på festen får bli 'Undomens Källa' istället. Vi dricker cola, lyssnar på New Kids on the Block (eller som kidsen säger NKOTB) och klär ut oss till saker som hör ungdomen till. Pierre (min PT) kommer kanske bli besviken men jag är såååå sugen på att köra på nåt av de här nya, coola grejerna som ungdomarna tycker är så fräcka just nu. Jag har t.o.m sammanställt en lista på saker ungdomar verka gilla:

* Latte
* Buffaloskor
* Skateboards
* Mobiltelefoner
* Bubbelgum
* Twilight (Go Team Jacob)
* Orlando Bloom
* Grillchips
* MSN

Kom gärna med tips på mer saker som kidsen gillar. Jag har visserligen rätt bra koll men man vet aldrig ifall man missat nåt viktigt.


Stress, stress...

Nu verkar det som att jag har festkläderna fixade i alla fall! Jag och min personlige tränare Pierre har varit och shoppat som galningar och det verkar som att allt är på plats. Det enda jag behöver göra nu är att följa mitt strikta dietschema. För er som inte känner till det, så kan man använda PT-timmar till i princip vad som helst. De får betalt per timme och är ganska ofta flexibla. Pierre har ett bra sinne för färg och former. En guldklimp. Ingen kan välja manchettknappar som han. Han har även örnkoll på vilken hud- och nagelstudio som är hetast för tillfället. Det som återstår på själva festdagen är naglar, hår, solspray och vaxning. Tänderna bleker jag på torsdagen innan (så att jag slipper ilningar på festen). Jag kommer att bli så fin. Vad jag kommer att ha på mig? Det kan jag inte avslöja din nyfikna gås. J

Kram på er alla.


Dagens ungdom!

Vad är det med dagens ungdomar egentligen? Jag fick stå och vänta i 45 min... 45 MIN... innan någon hjälpte mig över gatan imorse! Det är ju helt skandalöst! Vad ska medelålders människor göra för att få lite uppmärksamhet i dagens samhälle?
Och när jag väl fick hjälp så var det av Gerda, 75 som slog mig med käppen och påstod att jag var oförskämd och lat. Dagens gamlingar... Det är fan inte lätt att vara medelålders i dagens Sverige.

Kalla mig Herr Hörning, tack!

Snart smäller det! Jag är redo! Redo att axla manteln som en äkta, mogen man. Jag har väntat på den här dagen i 40 år. Snart är den här... Både spännande och läskigt. Jag har alltid hoppats att jag skulle klara mig helskinnad till den här dagen. Jag klarade mig inte helt helskinnad (smittkoppsärret har vanställt mitt annars så välskapade yttre) men jag kan åtminstone fortfarande gå. Inte alltid rakt men ändå...

Det ska bli skönt att äntligen kunna vara ärlig mot omvärlden. När man passerar 40-strecket är det plötsligt ingen som kan komma åt en längre. Man är untouchable.

* Jag kan slänga tupén utan att någon vågar kommentera det för vid 40 är det ok att vara flintskallig.

* Jag kan komma undan med att titta på Antikrundan.

* Jag kan spela Bingolotto utan att behöva klaga på vilken bluff det är för att hålla uppe skenet av att jag är hipp och har koll.

* Jag kan gå runt i nätbrynja och ändå få ligga.

* Jag kan berätta vitt och brett om eventuella potensproblem och folk kommer bara nicka förstående istället för att skratta och doppa mitt huvud i toalettstolen (Damn you, Klas Broberg, 9C, 18/2-1986, jag har fortfarande lock på vänster öra och det var inte ens något fel, visade det sig sen, jag hade bara svullna körtlar i ljumsken)

* Jag kan äntligen kräva att folk tilltalar mig med Herr Hörning.

Jag, Dan... Jag menar HERR Hörning! är redo att för den stora 40-årsdagen. Jag funderar på temat 'Mognad'... ICA-kort, labradorer och fallfrukt... Spånar vidare. Jag hör av mig då jag har bestämt mig. Eller ifall jag glömmer vad jag sist pratade om...
Välkommen till min nya blogg!

Här kommer jag att publicera information och annat viktigt inför den kommande festen.

Jag förväntar mig att ni läser och reflekterar efter varje inlägg.


RSS 2.0