It's my birthday and i BUFF if I want to!

Pierre har klarat sitt jobb med bravur. Jag är as fit as I ever was. Snygg-Dan, kan ni kalla mig ni nu. Om ni inte redan gjorde det, vill säga, I won't blame you in that case. Jag bär upp min ålder med stil, det måste jag säga och nu kan jag ha horder av unga flickor hängandes i mina enorma biceps. Tänkt vad hård vilja och steroider kan göra för kroppen. :)


Jag fyller ju alltså år idag och det känns verkligen. Jag vaknade med ett konstigt sug efter Volvo, labrador och ica-kort... Och hela dagen har jag gått och suktat efter sådana där rutiga pullovrar.
Eftersom det är min födelsedag får jag önska mig nåt också. Jag önskar mig att ni kommenterar i min blogg. Sluta vara blyga, det är ju bara farbror Dan. Skriv nåt fint så kan jag skriva något tvetydigt tillbaka kanske, sådär som äldre män gör när de vill säga snuskiga saker men det inte riktigt är läge.

Nu ska gå och titta i H&M-katalogen på pullovrar och kryssa för de jag vill ha. Sen ska jag lägga den strategisk så att Jessica hittar den och köper mig en pullover. Inte undra att jag kom in på KTH med det här intellektet... Mohahahaha!!!

Kommentarer
Postat av: Mattias

Grattis Dan! Härligt att läsa om hur det går för dig på din resa mot mannens guldålder. Du har länge legat förpuppad, till synes i dvala, men jag är säker på att du kommer bryta dig ut ur din kokong som den glittrigaste och mest fascinerande fjärilen av dem alla. Lev Dan, lev!

2010-03-10 @ 19:43:58
Postat av: cia

Grattis i efterskott. Glömde ju gå in här igår. Tur att jag grattade dig på Facebook! Fasiken vilken skillnad! Bra jobbat! Snygg....

2010-03-11 @ 09:51:04
Postat av: Peter Balkeståhl

Grattis som bara den! Man blir bara så imponerad av allt du lyckas med! Tänk att uppnå en så hög ålder samtidigt som du bränt dina ljus i alla ändar.PS. ICA-kort is da bööömb! Skitbra för internationella uttag! DS.PSS. Appropå bööömber så vilka jäkla Guns du fixat, bildbeviset talar ju sitt tydliga språk. DSS.

2010-03-11 @ 14:05:05
Postat av: emelie

oj oj oj, du har verkligen kört hårt på sista tiden!

Grattis på födelsedagen Snygg-Dan!

2010-03-12 @ 14:14:16
Postat av: Pernilla

Man blir ju bara snyggare med åren helt enkelt. Stort grattis i efterskott till din nya ålder - 25 år med 15 års erfarenhet...Kram från Väsbygänget

2010-03-13 @ 10:17:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0